-      -                                                                                                                                                                                                                                                                                                            .      .    -      -                                                                                                                                                                                                                                                                                                             .      .    -      -                                                                                                                                                                                                                                                                                                              .       .

               * ΕΜΕΙΣ

               * ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ

               * ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΣ

               * ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ

               * ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

               * ΚΙ' ΕΣΕΙΣ

   Καραγκιόζης1950

 

      Επειδή  εμείς  δεν  κάνουμε κατασκευές ούτε εμπόριο,  ο μόνος τρόπος να εξυπηρετηθείτε είναι μέσω κάποιου από τους επισκέπτες μας, που ίσως ενδιαφερθεί να σας φτιάξει τις φιγούρες, που θέλετε.

     Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά επειδή το εμπόριο δεν είναι στα σχέδιά μας ούτε και διαθέτουμε κάποια μονάδα παραγωγής, ίσως μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με κάποιον από τους επισκέπτες μας, που θέλει να ασχοληθεί με κατασκευές για λογαριασμό τρίτων.

 

     Είμαι μεγάλος άνθρωπος και θέλω να χαρίσω στον εγγονό μου μια φιγούρα του Καραγκιόζη και μια του Μεγ. Αλεξάνδρου. Μπορεί η ομάδα σας να μου τις φτιάξει και πόσο θα κοστίσουν;

     Είμαι έμπορος τουριστικών ειδών και σκέφτομαι να βάλω στο μαγαζί μου φιγούρες του θεάτρου σκιών με χερούλια και κορνίζα. Αν μπορείτε να μου τις προμηθεύσετε, στείλτε μου με e-mail τιμοκατάλογο ή προσφορά.